Гармаш, Сергей Леониды фырт

Гармаш Леониды фырт Сергей (уырыс. Гармаш Сергей Леонидович; райгуырдис 1958-æм азы 1 сентябры, Херсоны, УССР-ы) у советон æмæ уæрæсейаг актёр, Уæрæсейы сгуыхт артист (2004), Уæрæсейы æдæмон артист (2006).

Сергей Леониды фырт Гармаш
Райгуырды датæ 1958-æм азы 1 сентябры(1958-09-01)[1][2] (65 азы)
Райгуырæны бынат
Æмбæстонад
Професси актёр, театралон режиссёр, сценарист, кинопродюсер
Карьерæ 1984
Хорзæхтæ
IMDb ID 0307628
sergeigarmash.ru
ВикиКъæбицы логотип Викикъæбицы медиа

Цардафыст ивын

Каст фæцис Днепропетровсчы театралон училище. Службæ кодта Туркменийы (1978-1980). Каст фæцис МХАТ-ы скъола-студи. 1984-æм азæй уый кусы театр «Современник»-ы.

Фильмографи ивын

  1. 1984 — Отряд
  2. 1985 — Следствие ведут знатоки. Пожар
  3. 1986 — В стреляющей глуши — Серёга
  4. 1986 — Карусель на базарной площади
  5. 1986 — Мой нежно любимый детектив
  6. 1986 — Обида
  7. 1986 — Чужая Белая и Рябой
  8. 1987 — Шантажист
  9. 1987 — Моонзунд
  10. 1988 — Однажды в декабре
  11. 1988 — Отцы
  12. 1988 — Чёрный коридор
  13. 1989 — Наваждение
  14. 1989 — Сталинград
  15. 1989 — А был ли Каротин?
  16. 1989 — Беспредел
  17. 1989 — Кому на Руси жить…
  18. 1990 — По 206-й
  19. 1990 — Повесть непогашенной Луны
  20. 1990 — Хомо новус
  21. 1991 — Армавир
  22. 1991 — Не стреляйте в меня, пожалуйста
  23. 1992 — Бесы
  24. 1992 — Сам я — Вятский уроженец
  25. 1992 — Пустельга
  26. 1992 — Воспитание жестокости у женщин и собак
  27. 1993 — Операция «Люцифер»
  28. 1993 — Дети чугунных богов
  29. 1993 — Пистолет с глушителем
  30. 1993 — Плащ Казановы
  31. 1994 — Жизнь и необычайные приключения солдата Ивана Чонкина
  32. 1994 — Мастер и Маргарита
  33. 1995 — Волчья кровь
  34. 1995 — Летние люди
  35. 1995 — Роковые яйца
  36. 1996 — Ермак
  37. 1997 — Криминальный отдел
  38. 1997 — Время танцора
  39. 1998 — Незримый путешественник
  40. 1999 — Страстной бульвар
  41. 1999 — Ворошиловский стрелок
  42. 1999 — Поклонник
  43. 2000 — Нежный возраст
  44. 2001 — Механическая сюита
  45. 2002 — Марш-бросок
  46. 2002 — Любовник
  47. 2002 — Дневник камикадзе
  48. 2002 — Кавказская рулетка
  49. 2002 — Закон
  50. 2003 — А поутру они проснулись
  51. 2004 — 72 метра
  52. 2004 — Свои
  53. 2004 — Мой сводный брат Франкенштейн
  54. 2004 — Дура
  55. 2005 — Бедные родственники
  56. 2006 — Последний забой
  57. 2006 — Охота на пиранью
  58. 2006 — КрУжовник
  59. 2007 — 12
  60. 2007 — Катынь
  61. 2007 — Русская игра
  62. 2007 — Игра слов. Переводчица олигарха
  63. 2007 — 18-14
  64. 2008 — Холодное солнце
  65. 2008 — Морфий
  66. 2008 — Обитаемый остров
  67. 2008 — Иллюзия страха
  68. 2008 — Тот, кто гасит свет
  69. 2008 — Стиляги
  70. 2008 — Папа напрокат
  71. 2008 — Стая
  72. 2009 — Анна Каренина
  73. 2009 — Горячие новости
  74. 2009 — Фонограмма страсти
  75. 2009 — Чёрная молния
  76. 2009 — Человек у окна
  77. 2009 — Осторожно! Дети
  78. 2010 — Край
  79. 2010 — Сказка. Есть
  80. 2010 — Прячься!
  81. 2010 — Утомлённые солнцем 2: Предстояние
  82. 2010 — Ёлки
  83. 2010 — Выкрутасы
  84. 2011 — Дом — Виктор Шаманов
  85. 2012 — Ржевский против Наполеона

Æддаг æрмæг ивын

Фиппаинæгтæ ивын

  1. Deutsche Nationalbibliothek Иумæйаг нормативон контроль (GND) (нем.) — 2012—2016.
  2. Сергей Гармаш // Discogs (англ.) — 2000.